Siste nytt

13. nov, 2018
Landsbymarkedet er rett rundt hjørnet, og fjorårets oksekalver er slaktet. Vemodig ja, men mye godt kjøtt venter gamle og nye kunder. I år tar vi ingen forhåndsbestilling på kjøtt, fordi vi vil bruke Landsbymarkedet som vår hovedarena for salg. Kun kjøttdeig kan bestilles før markedet.
Oksene på skogsbeite i Durmålskardet
12. nov, 2016
Etter landsbymarkedet forrige helg er vi fri for alt av stykningsdeler, men vi har noe kjøttdeig igjen. Ta kontakt om du er interessert.
28. okt, 2016
Vi blir å finne på årets Landsbymarked, 4. og 5. november. Der selger vi stykningsdelene du ser i prislista. Vi tar forhåndsbestilling på familiepakninger og kjøttdeig, ta kontakt om du er interessert.
12. okt, 2015
Prislista er klar for høstens kjøttsalg. Vi blir å finne på stand på Landsbymarkedet på Storslett 13.-14. november. Ellers er vi tilgjengelige på mail og mobil for bestilling.
15. jun, 2015
Okseslipp
Den 9. juni fikk oksekalvene endelig slippe ut fra fjøsen. De ble først sluppet på en voll like ved for å rase fra seg. Det gikk vilt for seg! Svarteper endte opp på utsiden av gjerdet etter å ha yppet litt for mye. Men når kvelden kom var rangen satt og roen gjenopprettet. To dager senere ble de ført på grønne beiter. Takk til alle de gode hjelperne!
12. okt, 2014
Nå har vi sendt fjorårsoksekalvene til slakt - vemodig men samtidig en viktig dag hvert år. Kjøtt blir å få kjøpt på landsbymarkedet (www.landsbymarked.no) helga 24. og 25. oktober.

Framtid i Nord skrev en flott artikkel om våre hardføre høylandsfe i mai!

15. apr, 2014
Vi har ferskt kjøtt til slags igjen! Kun små mengder - så først til mølla.
18. mar, 2014
Noen vinterbilder
Vinteren har vært fin for utegangere, men noe snø og vind har vi måttet tåle. Nå om dagen nytes den første varmen fra vårsola - av både dyr og folk!
25. sep, 2013
Nytt beiteområde
I slutten av juli stod et nytt gjerde klart og vi kunne slippe flokken inn i et villnis av gjengrodd skog, bregner og kratt. Etter kun to uker var det skjedd mye! Her håper vi på frodige gressbeiter om få år.
Mina og Marne
12. jun, 2013
Marne
Siste kalven i år kom i juni. Det var grønt og varmt, og Mina gikk og fant et stille sted i skogen for å kalve. Vi fulgte med på god avstand, det var tydelig at Mina ville være alene. Hun har hatt mange kalver før, og vi stolte på at hun kom til å klare dette fint. Og det gjorde hun! Lille Marne trives og vokser.
7. apr, 2013
Kalving
Kalvinga starta 7. april. Esperanza på to år ble ku da lille Snøfrid kom til verden